המתחם ישלב בתוכו מתחמי עסקים, מסחר, מגורים, מוסדות חינוך גבוהים, תרבות ופנאי ועוד, ובמרכזה של השכונה יוקם פארק ייחודי וגדול.
המטרופולין החדש צפוי לאכלס כ-100 אלף עובדים ולמעלה מ-22 אלף תושבים!
מחצית מעתודות הקרקע במתחם שייכות לעיריית ראשון לציון, והשאר לבעלי קרקע פרטיים.
היתרון הגדול ביותר בפרויקט הוא המיקום האסטרטגי שלו– הקרבה לים, סמיכות לצירי תנועה ראשיים בראשון לציון ותחבורה ציבורית וכמובן גם למגיעים מערים אחרות יש גישה מצוינת למתחם.
המתחם נמצא בסמוך לעורקי תחבורה ראשיים ביניהם תחנת רכבת משה דיין, בקרבה לכביש 4, לנתיבי איילון ולכביש 431 וכן בסמיכות לקווי רכבת קלה עתידיים.
המתחם הוא חלק מרצף מתחמים המתחיל במתחם האגמים מדרום ונמשך עד מתחם איילון מצפון.
עיריית ראשל"צ מקדמת את מתחם ה-1000 ללא חסמים בירוקרטיים
בשנים האחרונות מקדמת עיריית ראשון לציון את התוכנית במתחם ה 1000 כחלק מהרצון להגדיל את שטחי התעסוקה ולהעביר לאיזור חברות מהגדולות במשק הזקוקות לשטחי משרדים גדולים.
כבר עכשיו קרן Jtlv זכתה במכרז למגרש במתחם המיועד לתעסוקה ומסחר בשטח של כ-12 אלף מ"ר בעלות של כמעט 120 מיליון שקלים,
וחברת רוגובין זכתה גם היא במכרז למגרש המיועד לתעסוקה ומסחר בשטח של כ5,000 מ"ר בכ- 60 מיליון שקלים.
בנוסף הבטיחו במתחם את מקומן גם קבוצות מגדל, הפניקס דיסקונט ופרשקובסקי.
מעוניינים לקבל מידע נוסף על משרדים במתחם ה 1000?
השאירו פרטים
מתחם ה 1000 יהיה מתחם מוביל במתחמי העסקים העתידיים של ישראל, בזכות העיצוב המיוחד ופתרונות תחבורה חדשניים ועתידניים בשילוב עם מקורות אנרגיה אקולוגים ושילוב בין עסקים למגורים, שיהפכו את המתחם לנחשק ולשוקק חיים בכל שעות היום.
תוכנית ה1000 אושרה והיא בעלת חשיבות לפיתוח העיר ראשון לציון ולכן לעירייה יש שאיפה גדולה לקדם אותה.
לדברי מר מאיר צ'צ'קס בעלי חברת שבירו לנד: "לרוח הגבית מצד עיריית ראשון לציון והעומד בראשה, שמקדמים את המתחם, יש אפקט משמעותי שמפזר את הערפל אצל המשקיעים – אותה אי-ודאות שמאפיינת לא פעם מיזמים מהסוג הזה".
מאיר צ'צ'קס- מנכ"ל חברת שבירו לנד,מסביר מדוע השקעה במתחם היא הדבר הכי בטוח כיום בעיקר עבור משקי בית צעירים- בראיון על מתחם ה1,000 יחד עם ראש עיריית ראשל"צ בכלכליסט.
שבירו לנד היא אחת ממאות בעלי הקרקעות הפרטיים במתחם, והשטח נשוא העסקה הוא במגרש 510. על רקע ההצלחה במגרש 510, רכשה החברה שטח נוסף של 10,000 מ"ר במגרש 509 הצמוד, כשהליך השיווק עתיד לצאת לדרך כבר בפרק הזמן הקרוב במחירי השקה אטרקטיביים החל מ- 150,000 ₪ כולל מע״מ היטל השבחה ופיתוח




